Property photo 0 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 1 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 2 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 3 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 4 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 5 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 6 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 7 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 8 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 9 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 10 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam Property photo 11 - Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam
Verkocht onder voorbehoud: Beethovenstraat 227, 1077 JE Amsterdam
Type object Belegging, Woninginvesteringen
Verhuurbare vloeroppervlakte 79 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 450.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

**BELEGGINGSOBJECT. De woning wordt in verhuurde staat verkocht.**

Wat mogen wij u aanbieden? De woning is gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, nabij de Zuidas, en onderdeel van de monumentale Princesseflat.

Het betreft een ruim en efficiënt ingedeeld drie kamer appartement gelegen op de vierde verdieping, met een fijn balkon grenzend aan de woonkamer en een praktisch klein balkon... Meer informatie
  • Kenmerken
    Type object Belegging, Woninginvesteringen
    Bouwperiode 1961
    Status Verkocht onder voorbehoud
    Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06202
Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Rendement 5%
Servicekosten € 241,38
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 8 november 2019
Bouw
Type object Belegging, Woninginvesteringen
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1961
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 79 m²
Locatie
Ligging Aan park
In woonwijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij school
Nabij snelweg
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigendom belast met erfpacht

Omschrijving

**BELEGGINGSOBJECT. De woning wordt in verhuurde staat verkocht.**

Wat mogen wij u aanbieden? De woning is gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, nabij de Zuidas, en onderdeel van de monumentale Princesseflat.

Het betreft een ruim en efficiënt ingedeeld drie kamer appartement gelegen op de vierde verdieping, met een fijn balkon grenzend aan de woonkamer en een praktisch klein balkon grenzend aan de keuken. Het gebouw is voorzien van een lift en net als de woning goed onderhouden.

Voorzieningen & ligging
De Beethovenstraat is niet voor niets een geliefde omgeving. Fraaie architectuur, rustig maar centraal en toch te midden van uitstekende faciliteiten. Bijna alle denkbare voorzieningen liggen onder handbereik, zoals bijvoorbeeld een breed scala aan gezellige winkels, winkelcentrum Gelderlandplein, een groot aantal (basis)scholen, parken en sportfaciliteiten. Leuke cafés en restaurants zijn in de omgeving in ruime mate aanwezig. Met de fiets of het openbaar vervoer is binnen enkele minuten bijvoorbeeld het Museumplein bereikbaar.

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Met eigen vervoer zijn diverse uitvalswegen, waaronder de Ringweg A-10, eenvoudig en snel bereikbaar. Voor wat betreft het openbaar vervoer liggen NS stations Rai en WTC op loopafstand, net als diverse bus-, tram- en metrolijnen.

Investeren in de Beethovenstraat?
Een mooie kans. De huidige eigenaar/bewoner is op leeftijd, wil haar woning graag verkopen maar er tegelijk wel blijven wonen. Zij is bereid een marktconforme huur van € 1.700,00 per maand € 20.400,00 per jaar te betalen. Met de koper zal een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd worden afgesloten. U koopt de woning dus als investering.

Indeling

Via de fraaie gemeenschappelijke entree bereikt u met de trap of met de lift de woning op de vierde verdieping. Entree woning, hal, garderobe, lichte woonkamer met een fijn balkon, keuken met balkon, twee slaapkamers, badkamer en toilet. Tot slot is er nog een berging op de begane grond en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Balkon

De woning heeft een fijn balkon, grenzend aan de woonkamer en op het zuiden gelegen. Er is een tweede (werk) balkon, grenzend aan de keuken.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Copyright © 2019 De Heren van Snoek Makelaardij

Inloggen

Inloggen op mijn De Heren van Snoek Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken