Beschrijving

Wonen in één van de leukste delen van Amsterdam Oost? 

Achter een fraaie, karakteristieke vooroorlogse gevel in een voor de buurt zo kenmerkende straat mogen wij u deze totaal verbouwde (inclusief fundering) benedenwoning met een heerlijke tuin aanbieden. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en intern in 2017 geheel gerenoveerd. De renovatie is smaakvol uitgevoerd, nieuw maar met behoud van de sfeer. Strakke wanden en plafonds, paneeldeuren en in de hele woning ligt een fraaie visgraat gelegde parketvloer.    

De indeling van de oorspronkelijke drie kamer woning is ook gewijzigd met als gevolg een praktische indeling met een royale woonkamer en een ruime slaap- en badkamer. Verder is het appartement van alle gemakken voorzien en beschikt over moderne keuken en badkamer.   

Vanuit de woonkamer is door middel van openslaande deuren de fijne tuin te bereiken. Met een oppervlakte van circa 35 m² is het hier heerlijk vertoeven. De tuin is aangelegd met een terras grenzend aan de woonkamer en een terras aan de achterzijde, borders met planten en een handige berging.  

U heeft ongetwijfeld iets meegekregen over de discussie over erfpacht. Daar hoeft u zich in dit geval geen zorgen over te maken, de woning is namelijk op eigen grond gelegen.

De Indische buurt is zeer populair geworden en dat snappen wij heel goed. Een gezellige oude stadswijk met fraaie karakteristieke gevels, uitstekende voorzieningen en een mooie centrale ligging. Op de fiets naar het centrum of de Dappermarkt, u bent er in een paar minuten. Met de auto de stad uit? De Ringweg A-10 is snel een eenvoudig bereikbaar.  

Al wandelend door de buurt kom je tot de ontdekking dat je in dit deel van Amsterdam keuze te over hebt als het aankomt op shoppen, eten en drinken. Het aanbod varieert van trendy clubs, een bioscoop, gezellige buurtcafés, winkels voor de dagelijkse boodschappen, traditionele Turkse bakkerijen, Surinaamse supermarktjes, Midden-Oosterse lunchrooms maar ook een “ouderwetse” bakker en kaaswinkel. Van diverse sportfaciliteiten tot het prachtige Oosterpark en het veelzijdige, natuurlijke Flevopark. Hier in Oost is werkelijk van alles te doen, te vinden en te beleven.

De ligging is ideaal en uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als het openbaar vervoer. De Ring A10, A1 & A2 zijn snel bereikbaar. Diverse tram- en buslijnen stoppen in de buurt en de NS stations Muiderpoort & Science Park liggen ook nog eens vlakbij. Liever op de fiets?  In enkele minuten is het centrum bereikbaar.

Indeling

Vanuit de hal van de woning zijn alle ruimtes toegankelijk. De royale woonkamer en keuken bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. De grote ramen en openslaande deuren bieden een mooi uitzicht op de fijne tuin en maken het heel licht. Aan de voorkant van het appartement is de ruime slaapkamer gesitueerd. Dan is er nog het toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Hier tref je geen wasmachine of droger aan want de woning heeft in de hal een op maat gemaakte kast waarin je deze met gemak kwijt kunt.

Tuin

Achtertuin (met een tuinhuisje), gelegen op het noorden en circa 35 m² groot.

Kenmerken