Beschrijving

Heerlijk wonen. Ruim, veel licht en vrij uitzicht. 

Wat mogen wij u aanbieden? Een ruim en goed ingedeelde drie kamer woning van circa 92 m² groot op een heerlijke plek in Nieuw Sloten, boven het winkelcentrum Belgiëplein. Het appartement is op de tweede verdieping op een hoek gelegen, met een vrij uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon. Het ruime balkon is op het zuiden gelegen en bereikbaar vanuit de eveneens ruime woonkamer. Vanwege de hoekligging zijn er aan drie zijden ramen.  

De staat van onderhoud is goed, zowel binnen als buiten. De keuken is in een L opstelling uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is eenvoudig maar netjes en voorzien van een douchecabine, wastafel en aansluiting voor wasmachine/droger. 

Het is fijn wonen in dit deel van Amsterdam en dat begrijpen wij heel goed. Centraal gelegen, veel openbaar groen en alle voordelen van een grote stad onder handbereik.

Bijna alle denkbare voorzieningen liggen onder handbereik, zoals bijvoorbeeld een breed scala aan winkels, parken, cultuur- en sportfaciliteiten. Leuke cafés en restaurants zijn in de omgeving in ruime mate aanwezig. Ook op het gebied van recreatie heeft de omgeving veel te bieden met het Sloterpark, de Sloterplas (het vernieuwde stadsstrand bij de Sloterplas) het Amsterdamse Bos en het Nieuwe Meer. Het strand van het Nieuwe Meer is zelfs op loopafstand. 

De ligging is ideaal en uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Binnen enkele minuten is de Ringweg A-10 en A4 bereikbaar. In de directe omgeving ligt NS station Lelylaan, een halte van de tram en diverse busverbindingen. Bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Utrecht zijn allemaal snel en eenvoudig bereikbaar. Liever op de fiets? In ongeveer 15 minuten is bijvoorbeeld Zuidas bereikbaar. 

Bent u op zoek naar een leuke, goed onderhouden en ruime woning? Dan moet u zeker komen kijken.

Indeling

Entree van de woning op de tweede verdieping, via het gemeenschappelijke trappenhuis. De woning is met de lift of trap bereikbaar.  

Tweede verdieping; Hal, ruime woonkamer met half open keuken en aangrenzend het balkon, twee slaapkamers (waarvan 1 met inloopkast) toilet en badkamer.  
   
In de begane grond is tot slot een bijbehorende (fietsen)berging gelegen.

Balkon

Een fijn balkon van circa 8 m², grenzend aan de woonkamer en op het zuiden gelegen.

Bijzonderheden

De huidige eigenaar heeft in 2019, onder de gunstige voorwaarden, een aanvraag gedaan voor nieuwe erfpachtvoorwaarden 2016 en gekozen voor jaarbetaling. (€ 159,21 p/j, geïndexeerd vanaf 2019). De akte is nog niet gepasseerd.

Kenmerken