Beschrijving

Wonen op loofafstand van alle hippe bars en restaurants in het bruisende oost? Dan is deze kluswoning vlakbij de Ringdijk in Amsterdam Oost wat jij zoekt! 

Met tien minuutjes fietsen sta jij in het centrum van Amsterdam, maar ook dichterbij huis is genoeg te doen met het Oosterpark, Amstelstation, het bruisende Beukenplein met o.a. Bar Bukowski en is het winkelcentrum Oostpoort op loopafstand. 

Het appartement op de tweede verdieping is circa 51 m² en beschikt over een prettig balkon van 2 m². De woning heeft één slaapkamer aan de achterzijde, welke ruim bemeten is. In het midden van de woning treft u de badkamer en een separaat toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer, kijkend richting de Albert Luthulistraat.

Deze klus woning kan perfect naar uw hand gezet worden, eenmaal af, woon je perfect! 

Indeling
Toegang tot de woning via centrale entree. Voordeur op tweede verdieping. Hal welke toegang geeft tot alle vertrekken van de woning. Woonkamer aan de voorzijde gelegen, riante slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Fijne keuken aan achterzijde, tevens middels dubbele deuren toegang gevend tot het balkon. Separaat toilet, bergkast op de gang. Badkamer met douche en wastafel. Op de zolder is er een berging aanwezig (gebruiksrecht).

De omgeving
Fraaie, afwijkende architectuur en hofjes met een intieme sfeer. Laat u verrassen door de Transvaalbuurt! Een hippe buurt met een breed scala aan woningen, winkels, uitgaansgelegenheden en sportfaciliteiten. Op loopafstand vindt u bijvoorbeeld de Dappermarkt en Oostpoort voor dagelijkse en verse boodschappen. Iets verder lopen en u komt op het Beukenplein met bijvoorbeeld Coffee Bru, Smokin' Barrels en Bar Bukowski. Meer van het hardlopen, zonnen of barbecueën? Het Oosterpark en Frankendael liggen om de hoek.  

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Binnen enkele minuten zijn de uitvalswegen Ring A-10, A-2 en A-1 bereikbaar. In de directe omgeving liggen maar liefst drie NS stations (Amstelstation, Muiderpoortstation en Station Amsterdam Science Park). Tevens zijn er diverse tram- en busverbindingen. Liever op de fiets? In minder dan
10 fietsminuten is het centrum bereikbaar.

Bijzonderheden

- Verkoper is een woningbouwvereniging. In de koopovereenkomst zal onder meer een ouderdomsclausule,  een speculatiebeding en verplichting tot zelfbewoning (koper, ouders of kinderen) worden opgenomen;
- Kluswoning;
- Erfpacht is afgekocht tot en met 15 januari 2058.

Kenmerken