Omschrijving

Zoekt u instap klaar? Dan is dit uw woning!

Heerlijk licht, ruim en praktisch ingedeeld drie-kamer-appartement van 76 m² met twee balkons, waarvan de achterzijde uitkijkt over een mooie gemeenschappelijke binnentuin op zuiden. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in de Indische buurt in Amsterdam Oost en van alle gemakken voorzien. De woning is in 2018 totaal gerenoveerd en beschikt tevens over een berging op de begane grond.   

De prachtige lichte woonkamer, met een fraaie houten vloer, (ligt in de hele woning) die in verbinding staat met de open keuken zijn de blikvangers van de woning. Het is een heerlijk lichte en ruime leefruimte. Het balkon aan de voorzijde is te bereiken via de keuken.

Omgeving
De woning is gelegen in de telkens hipper wordende Indische buurt in Amsterdam Oost. Op loopafstand is het Javaplein te vinden met als kloppend hart de Javastraat,  met de leuke koffietentjes, restaurants en cafés. De buurt kent ook vele leuke boetiekjes en speciaalzaakjes. Winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn er alom te vinden. Recreatie is letterlijk om de hoek te vinden in het Flevopark. Hardlopen, bootcamps, zwemmen, zonnen of barbecueën, alles ligt in de nabijheid. 

Bereikbaarheid
Het appartement kent een uitstekende bereikbaarheid, niet alleen met eigen vervoer, maar ook met het openbaar vervoer. De snelwegen A10 en de A1 zijn zeer gemakkelijk te bereiken. Tramlijnen 7 en 14 stoppen bijna voor de deur en er zijn diverse buslijnen. 

Kortom, met recht instap klaar en echt een woning die de moeite van het bekijken waard is.

Indeling

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Vanuit de centrale hal met twee vaste kasten betreedt u het appartement, waar tevens de intercom is geplaatst. Vanuit de hal zijn alle vertrekken van de woning bereikbaar. 

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen, is heerlijk licht en staat in open verbinding met de moderne keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals; een Quooker, vaatwasmachine, oven en kookplaat. Via de keuken is het balkon aan de voorzijde te bereiken. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, beide aan de achterzijde gesitueerd. De master bedroom is ruim en geeft toegang tot het balkon (zuiden) uitkijkend over de binnentuin. De badkamer is voorzien van een douchecabine, dubbele wastafel met badkamermeubel en  opstelplaats voor wasmachine en droger. Tot slot is er een separaat toilet.

Balkon

Balkon aan de voorzijde (noord) en een balkon aan de achterzijde (zuid). Deze heeft een vrij uitzicht over de binnentuin.

Bijzonderheden

De canon is afgekocht tot en met 29 februari 2032. Er is een aanvraag in 2019 gedaan voor het eeuwigdurend afkopen /vastzetten van de canon. Deze is eventueel over te nemen door de toekomstige eigenaar.

Kenmerken