Beschrijving

Wij mogen u deze fijne, praktisch ingedeelde woning aanbieden, gelegen in de groene en kindvriendelijke wijk Bornholm in Hoofddorp West. Rust, ruimte, groen en toch alle gemakken binnen handbereik, wie wil dat nou niet?

De woning is circa 95 m² groot met een perceel van circa 141 m² groot en een separate berging van circa 5 m².

Begane grond
Entree aan de voorzijde van de woning met toilet en meterkast. Bij binnenkomst valt meteen het prettige licht in de woning op. Door de riante aangebouwde serre aan de achterzijde van de woning is de gehele begane grond een zeer lichte en aangename leefomgeving. De woonkamer bevindt zich nu aan de voorzijde, de keuken in het midden van de woning (de keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur) en naar gelang uw wens is de serre aan de achterzijde als eetkamer of 2e zitgedeelte te gebruiken.  

Tuinen
Zowel aan de voor- als de achterzijde heeft u de beschikking over een tuin. De achtertuin is gunstig gelegen op het zuidwesten en beschikt over een achterom en een separate berging.

Eerst verdieping
Op deze verdieping zijn drie kamers te vinden, waarvan er twee goed bemeten zijn. De derde kamer is nu in gebruik als waskamer met een opstelplaats voor de wasmachine/droger en cv ketel. Desgewenst is hier ook een 3e slaapkamer te realiseren. De badkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel & tweede toilet.  

Bereikbaarheid en omgeving
Gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentrum 'Skagerhof' en 'Het Paradijs' met een goede verbinding met het R-net (snelle busverbinding) naar Schiphol, Amsterdam en Haarlem. De omgeving is rustig maar centraal, gelegen in de wijk Bornholm. Ruim opgezet met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Naast het bruisende centrum van Hoofddorp, heeft u op fietsafstand genoeg recreatie mogelijkheden! Zo liggen de Toolenburgse plas en het Haarlemmermeerse Bos op maar een paar minuten fietsafstand. Tevens zijn er voor de kinderen vele leuke speelpleintjes in de buurt.

Kenmerken