Verkoop

Wij realiseren ons terdege dat het verkopen van uw woning spannend is. Elke woning heeft zo zijn eigen aanpak nodig en dat begrijpen wij maar al te goed. Met een bord "te koop" voor het raam bent u er natuurlijk niet. Wat bij verkoop belangrijk is, is van uw persoonlijke situatie afhankelijk. Dat kan bijvoorbeeld snelheid zijn maar ook de prijs. Wij nemen u het werk graag uit handen.

In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen we samen met u wat u van ons kunt verwachten en wat de strategie is die bij u en de verkoop van uw woning past.

Het verloop en de voortgang ziet er ongeveer als volgt uit;

  1. Na een nauwkeurige opname van uw woning ontvangt u van ons een prijsadvies.
  2. Advies met betrekking tot de presentatie van uw woning en eventuele verbeterpunten. Voor een optimale presentatie ontvangt u van ons een aantal belangrijke tips en indien gewenst brengen wij u met een stylist in kontakt.
  3. Fotograferen en inmeten van uw woning, en in overleg met u het vervaardigen van een full colour brochure. Uw inbreng is niet noodzakelijk maar gebruiken we graag.
  4. Plaatsing van uw woning op de diverse internetsites en via zoekmachines onder de aandacht van zoekers brengen.
  5. Een verkorte presentatie van uw woning is te zien in onze goed bekeken etalage.
  6. Indien afgesproken is ook plaatsing in lokale e/o regionale kranten mogelijk.
  7. Geïnteresseerden krijgen op afspraak en in overleg met u een uitgebreide rondleiding van een van onze makelaars. Na elke bezichtiging ontvang u van ons verslag. Dat kan telefonisch of per mail, net wat u wenst.
  8. Bij een bod van een potentiële koper onderhandelen wij in overleg met u. Niet alleen over de prijs, maar óók over de verdere voorwaarden om zo voor u het beste resultaat te behalen.
  9. Na een overeenstemming zorgen wij voor een correcte afhandeling, zijn aanwezig bij het ondertekenen van de koopovereenkomst tot en met de overdracht bij de notaris.

Ook bij de begeleiding en verkoop van nieuwbouw- of renovatieprojecten, groot of klein zijn wij u graag van dienst. Neemt u gerust kontakt met ons op voor een oriënterend gesprek. Vrijblijvend en het verplicht u tot niets.

Ik wil meer weten

sfeerbeeld