Aankoop

Als aankoopmakelaar begeleiden en adviseren wij u bij het kopen van een woning, die bij een andere makelaar of particuliere verkoper te koop staat. Daarbij zijn er twee veel voorkomende situaties:

  1. U heeft "uw" woning ergens te koop zien staan.
  2. Het bezwaar is vaak dat u zelf niet voldoende kennis heeft e/o emotioneel te betrokken bent en alleen de leuke kanten belicht. Daarom is het verstandig u door ons als aankoopmakelaar te laten bijstaan. Wij weten bijvoorbeeld of de vraagprijs reëel is, de woning technisch in orde is, een bouwkundige keuring aan te bevelen is, de "sfeer" van de wijk en wat de mogelijkheden van het bestemmingsplan zijn. Namens u voeren wij de onderhandelingen om de beste prijs en verdere voorwaarden voor u te realiseren.

  3. U bent uw droomhuis nog niet tegen gekomen.
  4. In dit geval is een van de mogelijkheden om een zoekopdracht bij ons plaatsen. Vooraf stellen we in een oriënterend gesprek vast wat uw exacte wensen zijn, zodat we doelgericht aan de slag kunnen. Wij houden u persoonlijk of via e-mail op de hoogte van het relevante aanbod in uw zoekgebied.

Wij zijn al meer dan 20 jaar aktief in Amsterdam en omstreken en op de huidige locatie, het hart van Oost-Watergraafsmeer is ons kantoor alweer gevestigd sinds 2005. Onze makelaars kennen alle belangrijke ins en outs van onze hoofdstad: de plus- en minpunten van de wijken en de woningen, en uiteraard de marktconforme prijzen. Alles om u met een goed advies van dienst te zijn. Kortom, wij zijn er voor u. Wij durven de stelling aan dat u met onze kennis en ervaring beter af bent dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert! 

Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven, al dan niet in combinatie met de verkoop van uw huidige woning. Wij leggen graag in een persoonlijk gesprek geheel vrijblijvend uit hoe het allemaal in zijn werk gaat. U kunt hier een zoekopdracht plaatsen. Bel gerust voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar op 020 - 46 30 100

Ik wil meer weten

sfeerbeeld